Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /home1/proapicu/24t.ro/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/conditionals/third-party/elementor-edit-conditional.php on line 22

Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /home1/proapicu/24t.ro/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/conditionals/third-party/elementor-edit-conditional.php on line 28
iunie 2020 - 24t.ro

Lună: iunie 2020

Știați că videoclipurile YouTube pot spori vizibilitatea site-ului dvs?

în rezultatele căutării, pot crește traficul natural pe site și vă pot ajuta campaniile de marketing cu conținut? Să trecem în revistă diferitele moduri în care o metodă YouTube poate fi utilizată pentru a îmbunătăți clasarea motorului de căutare.


1.Fii remarcat în Căutarea Google cu conținut video
2.Creșteți traficul către site-ul dvs. web prin încorporarea videoclipurilor
3.Contribuiți la eforturile altor conținuturi utilizând marketingul video
4.Cum să profitați la maximum de videoclipurile dvs. YouTube

Creșteți vizibilitatea pentru Google Searchers Căutare Google cu conținut video

Paginile cu rezultate ale motorului de căutare (SERP) se schimbă cu viteză rapidă. Cu funcții care se extind în mod constant, cum ar fi fragmentele prezentate, Fragmentele de întrebări frecvente, fotografii, videoclipuri și rezultate, rezultate locale, știri și rezultate ale căutării și așa mai departe, Google facilitează căutarea de răspunsuri online. Aceasta înseamnă, de asemenea, că vechea metodă de a obține site-ul dvs. să fie clasat în rezultatele căutării nu este suficientă acum. Este esențial să investighezi toate căile pe care le poți pentru a obține potențialul SERP și a fi remarcat.

YouTube este un partener excelent în acest sens. După cum veți vedea mai jos, videoclipurile YouTube sunt incluse frecvent în rezultatele căutării Google. Când încorporezi videoclipuri YouTube în strategiile tale de marketing, este mai probabil să plasezi conținutul în fața persoanelor care caută, în special a celor care caută conținut video.

Creșteți traficul către site-ul dvs. prin videoclipuri încorporate

Deși asigurarea rezultatelor căutării pe web prin încorporarea videoclipurilor YouTube este grozavă, nu doriți să vedeți tot acel trafic care circulă către platforma YouTube, mai ales în cazul în care încercați să atrageți mai multă atenție asupra site-ului dvs. Prin încorporarea videoclipurilor YouTube în site-ul dvs. web sau în postările de blog, puteți direcționa traficul către site-ul dvs.

Un site web care are videoclipuri încorporate poate apărea în rezultatele căutării utilizând linkul, descrierea și chiar un videoclip. Se va concentra asupra site-ului și, eventual, va câștiga mai multe clicuri de la persoanele care caută.

Totuși, merită efortul? Încorporarea unui videoclip YouTube aduce într-adevăr suficientă expunere pentru a justifica efortul necesar pentru SEO? În opinia noastră, absolut. De exemplu, când am adăugat videoclipuri la 13 pagini de mare valoare pe care le avea unul dintre clienții noștri, am putut să-i ajutăm pe clienți să vadă o creștere imediată și substanțială a vizionărilor și a clicurilor de când au fost create modificările.

Ajută alte conținuturi cu marketing video

Nu este un secret faptul că oamenilor de pe internet le plac videoclipurile. De fapt, 72% dintre utilizatori preferă să afle mai multe despre un produs sau serviciu prin video. Dacă scrieți deja conținut pe site-ul dvs. pentru a oferi informații utile sau pentru a răspunde la întrebările clienților, inclusiv conținut video, ar putea fi benefic pentru SEO, precum și pentru a atrage noi clienți.

Anumite tipuri de conținut sunt perfecte pentru videoclipuri. Anumite tipuri de conținut sunt ideale pentru. Rețete, excursii de prezentare a produselor, conținut „cum să” – toate acestea se găsesc adesea în rezultatele Google pentru videoclipuri și imagini, deoarece oamenii sunt mai implicați cu aceste tipuri de conținut atunci când este bazat pe video. De asemenea, este posibil să găsiți că realizarea de videoclipuri care evidențiază produsul dvs. sau oferă tutoriale utile vă poate oferi conținutului dvs. de marketing actual un impuls suplimentar.


Cum să profitați la maximum de videoclipurile YouTube

Ce urmeaza? Ce poți face pentru a folosi aceste cunoștințe pentru a începe să le introduci în strategia ta actuală pentru SEO sau marketing de conținut? Iată câteva acțiuni pe care le puteți întreprinde.
Creați o strategie de conținut video

Începeți prin a identifica cele mai importante pagini web cum ar fi cele cu filme porno pentru site-ul dvs. Efectuați o căutare prin cuvinte cheie pentru a afla ce întrebări au frecvent vizitatorii cu privire la subiectele discutate în aceste pagini. După ce ați identificat ce caută utilizatorii pentru a găsi conținut relevant, puteți începe să creați videoclipuri pentru a răspunde la aceste întrebări.


Tratați scripturile video ca text

YouTube și Google recunosc valoarea videoclipurilor și devin din ce în ce mai pricepuți în înțelegerea conținutului videoclipurilor. YouTube transcrie automat videoclipul, ceea ce înseamnă că ascultă ceea ce vorbești. Similar cu scrierea unei pagini de produs sau a unei postări de blog, este important să folosiți cuvintele cheie.


Luați în serios optimizarea YouTube

Optimizează-ți videoclipurile YouTube așa cum ai implementa cele mai bune practici SEO pe celălalt site web. Asigurați-vă că descrierea și titlul videoclipului dvs. conțin cuvintele cheie pe care le caută utilizatorii și, de asemenea, include hyperlinkuri către paginile corespunzătoare din site-ul dvs. Acest lucru va îmbunătăți probabilitatea ca videoclipul pe care îl încărcați să se afișeze atât în ​​YouTube, cât și în căutările Google.


Adăugați Schema VideoObject

Schema de marcare ajută motoarele de căutare să înțeleagă ce este pe paginile dvs. Acestea includ videoclipuri de pe site-ul dvs. web. Cu ajutorul VideoObject Schema, puteți informa motoarele de căutare că există conținut video pe site-ul dvs., oferind detalii precum durata descriere a titlului video, precum și o transcriere audio. Acest lucru va ajuta videoclipurile dvs., precum și site-urile dvs. web să câștige mai multă vizibilitate în rezultatele căutării, în special atunci când vine vorba de videoclipuri rezultate. Ești interesat să integrezi YouTube în planul tău de marketing? Cu o abordare completă a SEO și marketing de conținut, Hurrdat poate crește vizibilitatea site-ului dvs. în rezultatele căutării și crește traficul către site-ul dvs. Aflați mai multe despre serviciul de optimizare pentru motoarele de căutare împreună cu soluțiile noastre de marketing de conținut!