Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /home1/proapicu/24t.ro/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/conditionals/third-party/elementor-edit-conditional.php on line 22

Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /home1/proapicu/24t.ro/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/conditionals/third-party/elementor-edit-conditional.php on line 28
octombrie 2021 - 24t.ro

Lună: octombrie 2021

Ce este un backlink Dofollow? Tot ce ar trebui să știți

În primul rând, ai ideea unui backlink dofollow. Apoi, răsfoiți mai multe site-uri web. Cu toate acestea, nu descoperi răspunsul pe care îl cauți. În schimb, găsești paragrafe pline cu cuvinte și fraze. Atunci, ești confuz. Înțelegem că ți s-a întâmplat asta. De aceea suntem în căutarea ta pentru a descoperi răspunsul la „ce este un dofollow-backlink”.


Computer cu cod HTML dofollow-backlink

Backlink-urile Dofollow sunt printre cei mai importanți termeni din directorul SEO. Ele sunt un element vital al construirii de legături. Dacă sunteți nou în acest proces, nu vă faceți griji! Suntem aici pentru a vă ajuta să vă clarificați îndoielile. Urmați acest link pentru a afla mai multe despre backlink-urile dofollow și despre cum să utilizați aceste backlink.


Acesta este ghidul tău pentru înțelegerea backlink-ului Dofollow

Înainte de a ne aprofunda în subiect, trebuie să cunoaștem mai întâi câțiva termeni. Ele sunt cruciale pentru a înțelege backlink-urile dofollow. Dacă sunteți deja familiarizat cu ele, atunci nu ezitați să treceți mai departe.


Construirea de legături

Construcția linkurilor este metoda prin care putem obține hyperlink-urile altor site-uri. Mai simplu spus, dacă alte site-uri web fac referire la site-ul dvs., atunci îl numim linkul a fost creat. Motoarele de căutare utilizează linkurile pentru a naviga în diferitele pagini de pe site-ul dvs.

Nu construim link-uri pentru a ajuta vizitatorii să navigheze pe site fără efort. În schimb, este folosit de marketeri pentru a crește traficul către site-urile lor prin recomandări. Pentru că mai mult trafic duce la o mai mare autoritate și în cele din urmă la o mai bună clasare a paginii.


Link Equity

Link equity, cunoscut și sub numele de „link juice” este puterea unei legături, dacă vrei să-i spui așa. Considerați linkurile drept complimente care vin pe alte site-uri. Fiecare compliment nu este exact la fel.
De asemenea, fiecare link nu are aceeași importanță. Cu cât autoritatea site-ului este mai reputată în raport cu autoritatea sa, cu atât mai mult link-ul poate genera acel link. Cu toate acestea, există și alte elemente care afectează echitatea unei legături. Câteva dintre acestea sunt discutate mai jos.

 • Relevanța subiectului este evidentă pe pagina legată
 • Numărul de linkuri care sunt deja disponibile pe pagină
 • Locația hyperlinkului în pagina web, adică link-urilor de antet, li se acordă mai multă pondere
 • Navigabilitatea paginii web
 • Starea HTTP
 • Backlink Dofollow vs. backlink nofollow

Ce este mai exact Backlink-urile Dofollow?

După ce am aflat despre conceptul de suc de link, este mult mai ușor să înțelegem backlink-urile dofollow. Backlink-urile Dofollow permit transferul sucului de linkuri de pe site-ul la care se referă prin intermediul site-ului web legat. Backlink-urile Dofollow pot afecta direct clasamentul paginii tale.

Backlink-urile Dofollow sunt considerate un semn de încredere și încredere din partea site-ului. Link-urile Dofollow înseamnă multe lucruri. În primul rând, site-ul la care se face referire este o sursă de încredere pentru site-ul dvs. În plus, ei direcționează crawler-ii să vă viziteze și site-ul. În cele din urmă, crawlerele vă localizează site-ul și apoi îl accesează cu crawlere.

Prin urmare, dacă backlink-ul dofollow provine de la un site web foarte autorizat, site-ul dvs. va primi o cantitate semnificativă în suc de link. Aceasta înseamnă că se va clasa semnificativ mai sus.

În cazul în care discutăm despre backlink-uri dofollow, nu este o idee bună să nu vorbim despre link-uri nofollow, nu crezi?


Ce este un backlink nofollow?

Link-urile Nofollow sunt opusul link-urilor dofollow-backlink. Un backlink nofollow nu permite transferul de transfer de la site la cel legat. Astfel, backlink-urile nofollow nu au nicio semnificație pentru clasamentul site-ului dvs.

Atunci de ce ar oferi cineva site-ul tău web cu link-uri nofollow? Motivul este că site-ul către care se leagă nu este sigur de autenticitatea site-ului dvs. Acest lucru semnalează că motorul de căutare nu vă naviga pe site.

Principalul aspect este că backlink-urile dofollow sunt eroii tăi principali care conduc la credibilitatea și autoritatea site-ului tău. Ei bine, simțim că vine o întrebare. Sunt linkurile nofollow dăunătoare pentru site-ul dvs.?
Crezi că este o problemă să nu ai niciun backlink care urmează?

Nu, nu este. Deși vă sfătuim să creați suficiente backlink-uri dofollow, nu descurajăm link-urile nofollow. Alegerea de a construi una sau alta dintre aceste link-uri depinde de obiectivele pe care le-ați stabilit pentru construirea de link-uri.

Ce speri să realizezi pentru site-ul tău? Aruncă o privire la următoarele sugestii.

 • Obiectivul final este să vă îmbunătățiți clasarea pe internet. Prin urmare, trebuie să obțineți backlink-uri de la site-uri web de încredere.
 • Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la clasarea dvs. chiar acum. Ceea ce vrei cu adevărat este să obții trafic de recomandare.

dofollow backlink vs. nofollow

Dacă alegeți prima casetă, vă recomandăm să vă concentrați pe obținerea de backlink-uri dofollow. Cu alte cuvinte, nu trebuie să fii îngrijorat de hyperlinkurile dofollow.
Cum să găsiți backlink-uri Dofollow (și backlink-uri nonfollow)

Există multe metode de a determina dacă un backlink este sau nu dofollow. Puteți testa aceste metode.

 • Verificați codul de backlink HTML
 • Folosește extensiile SEO
 • Instrumente de backlink
 • Verificați codul HTML

Nu trebuie să fii un expert în programare pentru a recunoaște backlink-urile dofollow (sau unul care nu este dofollow). Fiecare link este dofollow. Cu toate acestea, iată un exemplu despre cum arată un backlink non-dofollow:

Text ancorat

Dacă name.com ar insera un backlink care a fost nofollow în „Great SEO Tools „Great SEO Tools” Linkul care este nofollow ar arăta astfel:

<a href=”https://name.com” rel=”nofollow”>NAME your website</a>

Pentru backlink-urile dofollow, nu veți găsi un atribut rel în codul HTML.

<a href=”https://name.com”>NAME your website</a>

Apoi, să caut codul

 • Faceți clic dreapta pe textul ancora
 • Faceți clic pentru a verifica
 • Verificați rel=”nofollow” în codul HTML.
 • Dacă lipsește, a dispărut! Este un backlink dofollow.

Utilizați extensii SEO

O altă metodă de a determina dacă este un dofollow sau unul nofollow este utilizarea extensiilor SEO. Există o varietate de extensii care pot fi utilizate în funcție de browserul pe care îl utilizați. Dacă utilizați Google Chrome, puteți testa aceste extensii Moz SEO. Îl puteți găsi aici: http://moz.com/tools/seo-toolbar.

Când lansați programul, acesta va determina tipul de legătură. Apoi va evidenția backlink-urile dofollow într-o culoare verde. Celelalte backlink-uri dofollow sunt evidențiate cu roz.
Instrumente de analiză a backlinkului

Dacă site-ul dvs. este online de ceva timp, este posibil ca unele site-uri să fi creat linkuri către site-ul dvs. Există mai multe instrumente de analiză backlink disponibile. Încercați BacklinkSEO, de exemplu. Aceste instrumente pot ajuta în mai multe moduri. Exemple:

 • Faceți diferența între backlink-urile dofollow și backlink-urile nofollow
 • Obțineți o vedere panoramică a profilului dvs. pe backlink
 • Analize și informații mai profunde despre backlink-urile dvs
 • Asigurați-vă că sunteți la curent cu orice link-uri care ar putea fi infectate cu programe malware.
 • Găsiți o strategie de ancorare pentru site-ul dvs

Cum să obțineți Backlink Dofollow

Ce ai învățat până acum? Backlink-urile Dofollow sunt o necesitate pentru succesul site-ului dvs. Acum este momentul să vorbim despre cum puteți obține aceste backlink. Iată câteva metode încercate și testate pentru a construi un profil solid de backlink și pentru a construi un profil solid de backlink.


Faceți cercetarea cuvintelor cheie a doua oară

Nu putem sublinia suficient acest lucru. Desigur, conținutul este cel mai important factor. Dar, fără cuvintele cheie potrivite, conținutul tău excelent s-ar putea pierde în marea de bloguri generice. Așadar, asigurați-vă că faceți cercetarea cuvintelor cheie în mod repetat și repetat. Ține-l la zi.


Conținutul este regele

Am mai spus-o. O vom spune din nou. Conținutul este cel mai important lucru. Un conținut grozav va face marca dvs. să se deosebească, continut bun am gasit pe xxx. Îi va face pe cititori să dorească mai mult. Prin furnizarea de informații relevante și utile, puteți crește traficul către site-ul dvs.

Deci, de ce vorbim despre cuvinte cheie și conținut? Pentru că aceștia sunt pașii naivi pentru a câștiga backlink-uri.


Examinați profilurile de backlink ale concurenților dvs

Dacă sunteți nou în joc sau un nou venit, ați putea fi în dificultate când vine vorba de crearea de legături. Care este cel mai bun loc pentru a începe strategia de construire a linkurilor? Cea mai eficientă metodă este să căutați profilurile de backlink ale concurenței dvs. De unde își fac concurenții partea lor de backlink-uri dofollow? Începeți de acolo.

După cum am menționat importanța de a avea backlink-uri, există multe instrumente care vă vor ajuta să găsiți acele backlink-uri prețioase. Prin urmare, faceți din aceste domenii prioritatea dvs. principală. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să creați o campanie online în jurul acelor domenii.


Rulați o campanie de relații publice

Acum aveți la dispoziție o mulțime de conținut grozav. Cum anunțați oamenii? Există o varietate de opțiuni pentru a lansa o campanie de PR eficientă. Una dintre ele este prin e-mail. Dacă blogul tău este util, pertinent și relevant, atunci marketingul prin e-mail va funcționa bine.

O altă metodă este să faci un comentariu la postările asociate. Iată o sugestie rapidă: asigurați-vă că comentați, dar nu trimiteți spam. Nu face comentarii doar pentru a face asta. Fă tot posibilul pentru a adăuga valoare conversației. Oferiți-vă perspectiva. Angajează-te în articol. Scopul este de a stabili conexiuni semnificative cu bloggerii.

Pasul final este să vă conectați la blogurile deja legate în articolul scris. Nu căuta bloguri care nu sunt în zona ta. În schimb, uită-te în nișa ta. Asigurați-vă că oamenii știu despre postarea dvs. de pe blog. Este posibil să obțineți backlink(e) dofollow.


Utilizați multicanale pentru promovare

Una dintre cele mai puțin înțelese metode de a câștiga backlink-uri dofollow este utilizarea promoțiilor multicanal. Vă puteți promova blogul pe diferite canale în cadrul comunităților relevante. Utilizați toată puterea în rețelele sociale, atunci când doriți.

Creșterea expunerii mărcii dvs. la locul potrivit vă va beneficia pe termen lung. Prin urmare, vă recomandăm să implicați indivizi și să generați comentarii autentice. Ei sunt cei care vă pot oferi backlink-ul dofollow pe care îl căutați.


Începeți blogul pentru invitați

Blogging-ul pentru invitați este o modalitate excelentă suplimentară de a câștiga backlink-uri dofollow. Când ești un blogger invitat, poți să-ți adaugi informațiile în Aut

hor section. De asemenea, puteți adăuga o adresă URL la site-ul dvs. În plus, unele site-uri web vă permit să includeți backlink-uri și pe site-ul dvs.

Dezavantajul este că este posibil să nu vedeți rezultatele imediat. Dar, cu eforturi constante și consecvente, vei vedea modificări ale profilului tău pe backlink-uri.
Nu sunteți în căutarea dvs. de a câștiga backlink-uri Dofollow

Iată câteva lucruri pe care nu ar trebui să le faceți în procesul de creare a legăturilor.
Nu cumpărați sau vindeți linkuri.

Puteți găsi o multitudine de site-uri web care vând backlink-uri. Iată un sfat pentru salvarea vieții Atenție! Nimic de valoare nu poate fi derivat vreodată din aceste backlink-uri care sunt plătite. Schimbul sau achiziționarea de link-uri în acest fel poate fi considerată un păcat în ochii crawlerilor.

Multe site-uri web sunt semnalate ca spam. Pentru totdeauna. Vă sugerăm să vă păstrați site-ul curat. Luați în considerare obținerea de backlink-uri de înaltă calitate, care vor adăuga o valoare adăugată site-ului dvs. Vă putem garanta că backlink-urile dofollow vor dura timp, dar puteți fi sigur.
Evitați directoarele cu articole

Numeroase bloguri de pe internet vă sfătuiesc să utilizați directoare de articole în campania de creare a link-urilor. Cu toate acestea, nu vă recomandăm. Crearea de linkuri folosind directoare de articole a funcționat bine la începutul anilor 2010. Dar nu mai.

Google recunoaște cât de ușor este să achiziționați backlink-uri dofollow din aceste surse. Astfel, crawlerele acordă foarte puțină importanță legăturilor pe care le primesc din aceste directoare. În plus, unii utilizatori sunt induși în eroare să creadă că directoarele pentru articole care au o autoritate de domeniu mai mare ar putea duce la backlink-uri importante. Nu vrem să o spunem, dar ei nu sunt.


A concluziona,

Mențineți un amestec echilibrat de backlink-uri dofollow și nofollow. În loc să cumpărați link-uri inutile, ar trebui să vă concentrați pe construirea de link-uri prin conținut uimitor. Rulați campanii de PR precise. Promovează-ți blogul în comunitățile corespunzătoare. Oferiți valoare blogurilor similare. Blogul tău va fi recunoscut în consecință.

De asemenea, nu uitați să aveți răbdare. Câștigarea de backlink-uri dofollow este o procedură lungă.

Sperăm că știți ce reprezintă un backlink dofollow. Alăturați-vă nouă dacă v-a plăcut discuția noastră. Comentați dacă aveți nelămuriri. Vă dorim un proces de construire a link-urilor reușit.