Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /home1/proapicu/24t.ro/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/conditionals/third-party/elementor-edit-conditional.php on line 22

Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /home1/proapicu/24t.ro/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/conditionals/third-party/elementor-edit-conditional.php on line 28
Termeni si conditii - 24t.ro
Deprecated: strtolower(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home1/proapicu/24t.ro/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema-generator.php on line 185

Termeni si conditii

1. Acceptarea termenilor
Prezentul document reprezinta un acord de utilizare care se aplica site-ului nostru www.24t.ro si contine termeni si conditii obligatorii aplicabile oricarei / oricaror persoane care utilizeaza serviciile si informatiile puse la dispozitie de catre S.C. ONLINE MEDIA S.R.L. (denumit in continuare „Site-ul” sau „24t.ro”).

Prin „utilizator” se intelege orice persoana fizica si / sau juridica care acceseaza Site-ul, indiferent de motiv.

Site-ul este vizibil pentru toti utilizatorii care il acceseaza, insa anumite sectiuni pot fi vizualizate numai prin autentificarea pe Site cu adresa de e-mail si parola. Odata inregistrat ca utilizator al Site-ului, veti beneficia de toate serviciile si informatiile puse la dispozitie pe acest Site.

Utilizatorii accepta in mod expres ca simpla utilizare sau accesare a serviciilor si / sau informatiilor oferite pe Site semnifica acceptarea deplina si neconditionata a oricaror prevederi din prezentul acord si a oricaror modificarii ale acestuia.

Daca nu sunteti de acord cu continutul prezentului Acord, va rugam sa nu va inregistrati pe acest Site si sa nu utilizati serviciile si informatiile acestuia. Va rugam ca de fiecare data cand reveniti pe acest Site sa verificati daca Acordul de Utilizare a fost modificat. Utilizarea in continuare a Site-ului reprezinta acceptarea de catre dumneavoastra a acestor prevederi din Termeni si Conditii.

2. Descrierea serviciilor 24t.ro
24t.ro reprezinta o platforma online ce pune la dispozitie gratuit persoanelor fizice sau juridice proprietari de site-uri, accesul la diferite statistici. Prin folosirea acestui serviciu aveti acces la urmatoarele statistici:
Statistici trafic in timp real (vizitatori, vizite, localizare, medie vizite, referer)
Statistici trafic site (vizitatori, vizite, localizare, trafic refereri, trafic cuvinte cheie, trafic motoare de cautare, trafic retele de socializare)
3. Inscrierea in 24t.ro
Inscrierea pe www.24t.ro se realizeaza prin completarea unui formular. Utilizatorii sunt obligati sa furnizeze date reale si complete despre ei.

In urma completarii formularului de inscriere, utilizatorul va primi pe e-mail scriptul 24t.ro ce trebuie inserat in paginile site-ului nou inscris.

24t.ro isi rezerva dreptul de a accepta inscrierea in top, doar a website-urilor adecvate.
Ne rezervam dreptul de a refuza inscrierea urmatoarelor tipuri de website-uri:
site-uri fara continut, nefunctionale
site-uri cu continut ilegal, imoral sau ofensator
site-uri la care nu se poate ajunge printr-un domeniu Web (ci doar printr-un IP)
24t.ro isi rezerva dreptul de a nu inscrie site-uri a caror descriere furnizata in formularul de inregistrare

creeaza confuzie;
nu este conforma cu continutul site-ului;
constituie sau incita la acte ilegale sau imorale;
aduce ofensa vreunei persoane, entitati sau grup;

4. Scriptul de contorizare 24t.ro
Scriptul 24t.ro va fi inserat obligatoriu pe site-ul propriu, astfel incat iconul sa fie vizibil. Logo-ul si celelalte insemne 24t.ro sunt proprietatea exclusiva SC ONLINE MEDIA SRL. Modificarea sub orice forma ( culori, dimensiune, design) a logo-ului 24t.ro este interzisa. Modificarea prin orice modalitate a codului script-ului 24t.ro este strict interzisa. Nerespectarea aceste prevederi atrage automat anularea si dezactivarea contului de utilizator al serviciului de statistici si monitorizare oferit de www.24t.ro.

5. Obligatii utilizatori
Pentru a utiliza serviciul de statistici si monitorizare oferit de 24t.ro, va obligati sa:

– furnizati date adevarate, complete si actualizate despre dumneavoastra si/sau firma dumneavoastra

Daca veti furniza date neconforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, 24t.ro isi rezerva dreptul de a refuza inscrierea site-ului dumneavoastra fara o explicatie prealabila.

Sunteti de acord sa utilizati serviciile 24t.ro fara sa modificati sau alterati continutul acestui site.

Sunteti de acord sa utilizati serviciile 24t.ro intr-o maniera care sa nu aduca prejudicii de nici un fel site-ului 24t.ro

6. Utilizarea continutului 24t.ro
Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta ( texte, imagini, logo-uri, etc) apartin in exclusivitate (copyright) SC ONLINE MEDIA SRL. Este strict interzisa utilizarea oricarui text sau imagine, cu exceptia celor prevazute in acest acord de Termeni si Conditii, fara permisiunea in scris a proprietarului textului si imaginilor.

In caz de nerespectare a drepturilor de autor si de proprietate intelectuala ne rezervam dreptul de a actiona ferm pe toate caile legale pentru a impune recunoasterea acestor drepturi.

7. Limitarea raspunderii
SC ONLINE MEDIA SRL prin angajatii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea sau oferirea serviciilor si informatiilor pe www.24t.ro nu sunt raspunzatori pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea site-ului, serviciilor si informatiilor oferite de 24t.ro.

SC ONLINE MEDIA SRL prin angajatii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea sau oferirea serviciilor si informatiilor pe www.24t.ro nu sunt raspunzatori pentru modalitatea in care va administrati datele referitoare la contul de utilizator (user, parola). Modul de pastrare al acestor date confidentiale este strict responsabilitatea dumneavoastra.

SC ONLINE MEDIA SRL prin angajatii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea sau oferirea serviciilor si informatiilor pe www.24t.ro nu sunt raspunzatori pentru orice fel de pierderi directe sau indirecte, de orice natura, pe care le puteti suferi dvs (pierderi de date, reputatia firmei, pierderi de patrimoniu, etc).

SC ONLINE MEDIA SRL prin angajatii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea sau oferirea serviciilor si informatiilor pe www.24t.ro nu ofera nicio garantie si nu are nicio raspundere pentru continutul de pe site-urile monitorizate, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de utilizatorii inregistrati.

SC ONLINE MEDIA SRL prin angajatii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea sau oferirea serviciilor si informatiilor pe www.24t.ro nu are nicio obligatie in privinta informarii useri-lor detinatori de site-uri ce au optat pentru serviciul de monitorizare oferit de 24t.ro. Prin acest document, utilizatorii au fost informati privind obligatia legale de a informa corect utilizatorii privind monitorizarea site-urilor.

SC ONLINE MEDIA SRL prin angajatii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea sau oferirea serviciilor si informatiilor pe www.24t.ro nu va fi raspunzatoare pentru orice eroare aparuta in soft sau pentru orice modificare a serviciilor ( insotite de nefunctionalitate temporara).

SC ONLINE MEDIA SRL prin angajatii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea sau oferirea serviciilor si informatiilor pe www.24t.ro nu ofera nicio garantie implicita sau expresa pentru continutul acestui site.

Utilizarea acestui site si a resurselor puse la dispozitie de acesta se face pe propria raspundere, SC ONLINE MEDIA SRL prin angajatii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea sau oferirea serviciilor si informatiilor pe www.24t.ro nu vor avea nicio responsabilitate pentru daunele directe, indirecte, incidentale, punitive sau de orice alt fel legate de utilizarea acestui site sau de folosirea informatiilor afisate pe aceste site.

8. Dispozitii finale
SC ONLINE MEDIA SRL isi rezerva dreptul de a actualiza periodic acest document, fara o notificare prealabila. Utilizatorii sunt rugati sa verifice acest document ori de cate ori vor intra pe acest site.